Gyöngykagyló

Az élet csodáinak titkos üzenete.

e14.jpg

Szabadság és Uralkodás

A keddi nap folyamán (augusztus 16) lesz aktív a Nap-Merkúr-Vénusz együttállás. Ezen a napon, és még a héten is izgalmas töltettel alakul át ez a hármas, igen erőteljes rezgésű konstelláció.

Az Oroszlán csillagképben és egyben az oroszlán jegyében is járunk – ez a Világosságra való törekvés ideje!

 Gyakoroljuk a héten a RÁLÁTÁS képességét, hogy nem csak szellemünkből, hanem belső rezgéseinkből is hívjuk elő azt a Mag-ot, ami a Szeretet központjában lakik bennünk.

Ez egyben a szellem felemelkedésének az üzenete: ugyanis ha felnézünk a csillagos égre, azt látjuk, hogy pont egymás alatt helyezkedik el ez a három égitest.

Alul a Merkúr: itt most megragadhatjuk az alacsony szintű, elmés gondolkodásunkat, vagy az ösztönök uralta kommunikációnkat, hiszen alatta a Hidra csillagkép jelképezi az ösztönök birodalmát.

A Merkúr fölött áll a Nap, maga a cselekvő erő, amely véghezviszi ezt a felemelést, a Szeretet és a Szív ereje által.

 Az Oroszlán csillagképben járunk, tehát itt a Fény ragyogása, megmutatása kiemelt jelentőségű, hogy átadjuk a bennünk lévő magokat, és egyben uraljuk is életünket – ne az élet uralkodjon rajtunk.

Felül pedig a Vénusz – a harmónia és az egység szimbóluma.

 A láthatatlan világba kell emelni most mindent, ahogy felemeljük a fejünket és a kiemelkedésből kirajzolódik az, hogy ami eddig kusza és értelmetlen életnek tűnt, valójában egy csodálatos csomag, egy csodás rezgés a kozmoszban, aminek helye és mintája pont rólunk szól.

Ezen a napon tehát erre érdemes ráhangolódni.

- – -

S ami az egészet egy nagy töltettel, feszítő erővel látja el, az maga a Neptunusz, ami ezzel a hármas együttállással szemben helyezkedik el.

A Neptunusz azt szimbolizálja ebben a helyzetben a Vízöntő csillagképből, hogy a teljes szabadságot tudjuk megvalósítani, ami viszont már BELSŐ állapot!

Az Oroszlán alacsony szinten uralkodni szeretne – irányítani, kontrollálni.

 Viszont ha nincs kit uralni, akkor ereje elporlad és összeomlik.

 Ugyanakkor az Igazi uralkodó pusztán felfelé emeli a tekintetét és megmutatja, hogy mi az igazi ösvény, mi az út, ami a Fénybe és a Szeretetbe vezet.

 A Vízöntő és Oroszlán együtt rajzolja ki a számunkra most a megváltó és beavató üzenetet: légy szabad, urald életedet, de belülről határozd meg a szabadságodat!

 Ne törj rendszerek ellen, mert akkor a rendszer rabja maradsz.

Ne feledd ez utóbbi sorokat, érdemes rajta sokat gondolkodni: miből akarsz mostanában kitörni?

 Az mind rabul ejt téged végül…

S a Neptunusz üzenete elhozza, hogy végy erőt magadon, nézz szembe saját lényeddel, saját mélységeiddel, az eddig tudattalannak hitt tartalmaiddal.

 Mert a szembenézés, rálátás elhozza számodra azt az állapotot, amikor képes vagy rálátni arra, hogy ami eddig irányított téged, azt valójában képes vagy Te irányítani.

Csakhogy ehhez nem lehet megúszni a teljes egységet ÖNMAGADDAL.

Forrás: csillagmag.hu

tealdesigneddivider.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 86
Tegnapi: 104
Heti: 247
Havi: 221
Össz.: 459 836

Látogatottság növelés
Oldal: Aktuális csillagenergia 2011.08.16
Gyöngykagyló - © 2008 - 2024 - gyongykagylo.hupont.hu

A HuPont.hu az ingyen weblap készítés központja, és talán a legjobb. Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »